Рок фестивал – събор през юли 2014 в Предела

За осма поредна година в местността „Предел“ край Разлог Мото Клуб „Пирински Вълци” ще проведе Национален мото събор.

Тази година събитието ще се състои на 18-и, 19-и и 20-и юли, съобщиха организаторите.

Очаква се на поляните в „Предел“ да се съберат рокери не само от цялата страна, но и от чужбина.

На 18-и юли на сцената ще се изявят групите TAK`N и благоевградските легенди BLACK ROSE.

В събота програмата предвижда изпълнения на групите SEVI и TOP STOPPERS & ex-WICKEDA.

През двата дни на феста ще бъдат проведени и много мото игри и изненади.

Събота на обяд ще бъде проведена и станалата вече традиция обиколка на град Разлог. Непосредствено след обиколката ще има и състезание за атрактивно каране и драг.

История на събора:

В началото на 2007 г. в град Благоевград Румен Куков и още двама запaлени по моторите негови приятели – Методи Методев и Емил Стоицов, хора със свободен дух, бензин в кръвта и любов към мотоциклетите и мототуризма, създават мотоклуб „Пирински вълци”.

Основната идея на клуба е да се развива мотоциклетизмът в региона, да се популяризира мототуризмът, да се създадат партньорства със сходни организации и с местните власти и да се промени отношението на обществото към общността на мотористите и мото движението като цяло.

В изпълнение на тази мисия вече осем  поредни години се организират мото рок фестивали в местността „Предел” край гр. Разлог. С всяка следваща година броят на посетителите нараства многократно. Сред гостите на събора са не само членове на мото клубове, но и хора, които са любители на хубавата природа, свободния дух, силните усещания, рок музиката и, разбира се, бирата!