Рок група Иерихон забива в Червената къща – елате да изкуфеем!

Иерихон пеят два албума на живо

На 25 юни 2010 г. от 20.00 часа в Центъра за култура и дебат „Червената къща”, ул. „Любен Каравелов“ № 15, рок група Иерихон ще изнесе самостоятелен концерт. След успешното представяне на дебютния албум „Нов ден” и втората награда в конкурса RockOnly!, музикантите ще представят пред публика парчетата от двата албума. Целият концерт ще бъде заснет, а кадри и видео ще бъдат достъпни за феновете в интеренет.

По време на мини-турне, което започна в началото на лятото, Иерихон представи авторските си песни от албумите на сцени из цялата страна. Групата гостува във Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Хасково и Пловдив и създаде много нови приятели. Феновете се срещнаха с Иерихон и на най-мащабния изцяло български рок-фест за годината Park Rock Open Air в Пловдив, който групата откри.

За Иерихон:

Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали), Стоян Бозов (китара и вокали) и Кристиян Куюмджиев (хамонд орган) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, обогатени с много съвременно звучене.

www.jerihon.com

Иерихон – I Want To Break Free

 
По темата: