Рок легенди уважиха стидиото и слушателите на Star FM


Ken Hensley и John Lawton на живо в студиото на Star FM!

Ken Hensley дойде в България за откриването на Първия международен мото-фестивал в Приморско – 2 – 12 юни, където ще забие с група Sunrize. Радио Star FM е медиен партньор на събитието и с удоволствие посрещна големия музикант на своя територия.

Легендарният клавирист разказа в ефира на STAR FM за предстоящия си нов албум, по който е работил с много и интересни музиканти, сред които има и българско присъствие. Разбира се, не можеше да му бъдат спестени въпроси за годините, прекарани с Uriah Heep, както и за настоящите му съвместни проекти със Sunrize.

Hensley напомни, че България е единственото място под слънцето, където се празнува July Morning по такъв символичен начин. За първи път в радио-ефира STAR FM излъчи и новия му сингъл.

Само ден след гостуването на Ken Hensley в студиото на STAR FM дойде и колегата му, рок легендата John Lawton, заедно с момчетата от Б.Т.Р. Той е в България по повод концерта анти-дрога, който ще се състои във Враца на 3 юни, чийто медиаен партньор отново е радио Star FM.

Изборът на каузата не е случаен – John разказа, че като много рок звезди и той е минал по пътя на дрогата – и безкрайно съжалява. Благодарен е, че е успял да се спаси!

Едно от нещата, които най-много харесва в България, която нарича своята втора родина, е фолклорът ни, който го опиянява. По думите му, когато гледа как млади хора танцуват хоро и пеят български народни песни, си мисли, че всъщност това би трябвало да бъде техният наркотик!

Рок-доброволецът на STAR FM отново влезе в амплоато си. Освен, че се запозна с рок легендите, той имаше и задачата да бъде преводач на John Lawton в ефира!

Рок легендите поставиха подписите си върху традиционната STAR FMска китара – дали екипът ще я запази за личната колекция на радиото, или ще зарадва някой истински фен на URIAH HEEP………времето ще покаже!!!