Рокля разревала Ана-Мария в X Factor

Рокля „препъна” изпълнението на Ана-Мария в X Factor

Елиминации и рожден ден на сцената на шоуто в петък

Всички се чудят какво се случи с Ана-Мария миналата вечер в X Factor. Журито, публиката, водещите и зрителите усетиха нещо нередно в нейното изпълнение, което разплака най-младата участничка в шоуто. „Не ти извади душата на песента, а тя извади твоята. Беше несигурна, сърдита” – тези думи на Саня разплакаха неутешимо Ана-Мария, но тя не пожела да коментира какво е „изпило” енергията й. Единствен Заки защити представянето й на Because Of You на Кели Кларксън. А каква е истината, Ана-Мария разкри зад кулисите на шоуто – тя призна, че се е препънала в роклята си и оттам е загубила своята концентрация. Именно затова най-младата участничка не пожела да разкрие, че такъв на пръв поглед незначителен проблем е „препънал” представянето й.

Наско изкара случайна фенка от публиката на сцената на шоуто:

За първи път финалистите изпълниха дуети, а съвместните им изпълнения изключително много впечатлиха журито. Нелина и Наско влязоха напълно в ролите на Риана и Еминем и завършиха с гневен шамар за Наско. Любо им връчи Оскар-а на X Factor, а Мария заподозря химията помежду им. Двамата обаче отрекоха да са гаджета, но признаха, че определено се разбират прекрасно.

Не по-малко артистични и „влюбени” бяха Теди и Иван. Освен вокално майсторство, двамата показаха и танци и сложни латино поддръжки. За Иван, който в петък празнува своя рожден ден, журито сподели, че има доста да работи върху латино уменията си, но въпреки това двамата също са показали страхотно взаимодействие на сцената.

Изключително силен финал поставиха Ана-Мария и Жана с When You Believe на Уитни Хюстън и Марая Кери.

В петък вечер ще стане ясен поредният отпаднал от X Factor – от 22.00 часа по Нова ТВ.

Преди това обаче ще видим Графа и неговото изпълнение на сцената на X Factor.

Гледай видео запис от предаването онлайн – концерт 05.12.2103
Гледай видео запис от предаването онлайн – елиминации 06.12.2103

 
По темата: