Роксана с нов хит за концерта „10 години Планета ТВ“!

Мария открива концерта “10 години телевизия Планета”

Вече е ясно, че Галена ще пее на финала на спектакъла, с който “Планета” ще отбележи своя рожден ден. Време е да обявим официално и коя е певицата, която на 22 ноември ще сложи началото на лъскавото шоу. Това е една от еблематичните изпълнителки на музикална компания “Пайнер”, която не спира да радва феновете с хитове. Мария избра да поздрави хилядите зрители на “Планета” у нас, на Балканите, в Европа и по света с последната си песен “Още три”. На сцената в НДК-София певицата ще изненада гостите не само с интересен тоалет, но и с променена визия в косите.

С право Мария ще открие този спектакъл, защото 2011 г. е особено плодотворна за нея и музикалната й кариера. През пролетта тя ни зарадва с две версии на песента “Давай, ти си”, а видеоклиповете засне в Тайланд. В разгара на лятото тя отскочи до Френската Ривиера, за да облече в картина своя нов хит “Всичко е платено”. Есента Мария отново ни провокира с песен и видеоклип – “Още три”, а до края на годината обещава и ново предложение. Песента е с интересното заглавие “Завърти се и върви си”, а скоро след концерта на 22 ноември обещава да заснеме и видеоклип.

Нови музикални открития за рождения ден на “Планета”

Музикална компания “Пайнер” изненада приятно феновете на поп-фолка с няколко нови имена в своя каталог. В навечерието на 10-ия рожден ден на телевизия “Планета” в ефира на медията започна представянето на откритията. Първа бе Мария Петрова, която дебютира с видеоклипа на своята първа песен “Не си ми нужен”, заснет близо до Слънчев бряг. Певицата дълги години живее в Бургас, завършила е народно пеене в морския град и близо 10 години се занимава с музика.

Следващото ново име телевизия “Планета” избра да представи директно пред публиката в Зала 1 на НДК-София. Роксана, една от финалистките в музикалното риалити “Гласът на България” достойно се нарежда сред звездите на “Пайнер”. Нейният дебют е песента “Давай”, написана специално за нея, с която ще се представи на концерта “10 години телевизия Планета”.

Люси Манолова е другото ново попълнение в най-голямата музикална компания в България, което скоро ще видим в ефира на “Планета ТВ“. Певицата с вълнение сподели, че се надява оттук нататък да прави по-често нови песни и да има повече срещи с публиката. Люси вече работи по нова песен, която отново е по музика на Спас Лазаров, а скоро феновете ще я чуят.

Инфо и снимки – Planeta.TV, фотограф Роксана и Люси Манолова – Софи Калева