Ромина Андонова споделя дома си, Златка – семейното си положение?!


Ромина Андонова е новото попълнение в „Нашите момичета: Лица от екрана”, тази неделя по bTV

Как се снима поп-фолк клип, каква е истината за потайната сватба на Златка Райкова и кое е новото „Лице от екрана” – зрителите ще научат от деветия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” тази неделя, 15 май, от 11:00 часа по bTV.

Актрисата от „Столичани в повече” и настояща “Мис БългарияРомина Андонова е новото попълнение в отбора на „Нашите момичета”. Тя посреща екипа в дома си, където живее с халфа на „Левски” – Дарко Тасевски. Красавицата разкрива, че любовта й към сцената датира още от детските години, когато е била част от детска вокална група. Как решава да се яви на кастинга за конкурса „Мис България” и дали короната на една мис е тежка, ще стане ясно в деветия епизод на документалното риалити.

Както винаги в добро настроение и с голяма усмивка, чаровната Лина посреща екипа на предаването на едно необичайно място, където й предстои специална фотосесия. Тя е приела поканата на неин приятел да участва в негова фотоизложба.

ТВ водещата Жени пък пристига в Димитровград специално, за да отрази заснемането на най-новия клип на Райна. Какво разкрива Жени за певицата и какви интересни моменти долавя камерата на предаването от снимачната площадка, зрителите ще разберат тази неделя от 11:00 часа.

В епизода Златка ще разбули тайната за семейното си положение. Какво споделя русото изкушение за любовта й с Павел, зрителите ще разберат тази неделя в деветия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” тази неделя, 15 май, от 11:00 часа по bTV.