Роял Биич Мол кани на лъскаво събитие – домакин е Юлия Юревич!

Юлия Юревич начело на модно-музикалните събития в Royal Beach Mall

Чаровната Мис България 2007 Юлия Юревеч отново влиза в ролята на водеща, този път на живо и заобиколена от свои колежки.

Този петък, 6 август, от 21ч, Юлия, заедно с още няколко топ модела на агенция Експоуз моделс, сред които Гергана Малкоданска, Емануела Бадева и Александра Николова, ще представят колекциите на магазините в Роял Биич Мол (Royal Beach Mall), в Слънчев бряг.

Непринудена атмосфера, уникална хореография, безкрайно разнообразие на модели бельо, бански, култови дрехи – и всичко това придружено от невероятен сет на живо, на немския диджей и музикален продуцент DJ Roxta.

Сред многото изненади е и участие на младия и талантлив актьор Любен Кънев, който вече е носител на множество международни награди. Определено голяма атракция ще бъде мейкингът и задкулисните кадри от събитието, като зрителите ще имат възможност да видят на живо работота на гримьорите и фризьорите от хитовото студио за красота „Helan“.

Royal Beach Mall е атрактивно място и за родния светския елит. През изминалата седмица там бяха забелязани множество родни звезди, сред които Кубрат Пулев и Андреа, Зара, Азис, Биляна Йотовска и други светски личности.

Юлия Юревич, която е била рекламно лице на някои от марките в мола, сподели, че няма търпение да бъде водеща на това горещо събитие. След успешния си сезон като светски репортер в култовото лайфстайл предаване „Поверително от…“ по Нова Телевизия, Юлия явно се чувства чудесно в новото си амплоа на водеща и репортер.

Бляскавато събитие в Слънчев бряг се организира от Модабар Продакшънс и Галакси Пропърти Груп, които са поканили много от родните Вип личности, да се смесят с международната публика.

На снимката: Юлия Юревич на път за Слънчев бряг