Ройшин Мърфи води DJ Rainer Truby за концерта в София


Още има от промоционалните билети на специални цени

С DJ парти ще започне 400-ния рожден ден на ирландското уиски Bushmills на 6-ти ноември в зала „Универсиада”.

DJ Rainer Truby ще подгрee българската публика, преди на сцената да се появи бившата вокалистка на „Молоко” Ройшийн Мърфи.

От началото на самостоятелната си кариера, Ройшийн неизменно изненадва своите почитатели с индивидуален стил и изтънченост, артистичност и автентично звучене. Българските фенове могат да очакват екстравагантно и запомнящо се шоу, с много специални сценични ефекти.

DJ Rainer Truby е бивш член на световноизвестната група Forest Mighty Black и основател на Truby Trio. Характерно за неговия стил е разнообразието – от джаз до джаз-бразил, от ню диско до буги и даунбийт.

Rainer Truby е обсебен от винила и е автор на популярната в цял свят джаз-бразил-фюжън компилация Gluecklich, както и на компилацията Nitrogen – Trip Hop Sources from the Past, в съавторство с Placebo и Michael Bundt. На 6-ти ноември DJ Rainer Truby ще пуска за първи път пред българска публика.

Огромен интерес към концерта отчитат организаторите от Bushmills и Cotton Records.

На изчерпване са промоционалните 800 билета, като до края на тази седмица предстои пускането на билетите с нови цени.

Все още в мрежата на Eventim, билетния център на НДК, веригите от магазини Германос и Пикадили могат да се намерят промоционалните предложения – за терен (правостоящи) от 35 лв. и за седящи места от 45 лв. Новите билети за грандиозното шоу по повод 400-годишнината на Bushmills ще са на цени от 45 и 55 лева.

100 щастливци ще могат да бъдат на концерта на Ройшийн Мърфи в България безплатно. Условието е да закупят бутилка Bushmills с промоционален стикер от търговската мрежа и да изпратят верен отговор на въпроса „На колко години става Bushmills?” до 26 октомври.

Bushmills ще подари и 400 юбилейни ръгби топки (Bushmills е спонсор на националния отбор по ръгби на Ирландия).

 
По темата: