Румяна Бъчварова и Веселин Марешки на живо по bTV – 120 минути 27.03.2016 + видео

Специални срещи в ефира на bTV в „120 минути”

Кой създаде „Ислямска държава“ и кои са мозъците зад ислямистите? Ексклузивно в „Роуминг” от Аман, Йордания: адвокатът на Саддам Хюсеин ще застане пред зрителите на предаването с отговор на въпросите къде сгреши Западът и чия сметка плаща Европа в момента.

В последния ден от седмицата, в която съдът отмени екстрадицията й, в „120 минути” ще говори приелата християнството иранка Захра.

На Светослав Иванов ще гостува и репортерът на bTV Новините Полина Ботева, в откровен разговор за репортажите от бежанските лагери, донесли й наградата „Достоен българин”. И още: учениците от Асеновград, отличени за кампанията, с която събраха средства за лечение в Германия на любимата си учителка.

Зрителите на предаването ще се срещнат и с бизнесмена Веселин Марешки, за да разберат докога ще продължи играта на нерви и петрол с евтините горива.

В неделния следобед министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова също ще седне на горещия стол в „120 минути”, за да даде отговор на въпросите възможна ли е сигурността в Европа днес и трябва ли да бъде затворена границата ни с Турция.

В парад на шампионите в „120 минути” ще гостуват Албена Денкова и Иля Авербух, ден преди шоуто на лед в София.

Гледай видео запис от предаването онлайн