Румяна Попова хареса facebook, обещава да стане гуру на мрежата!

На Румяна Попова помага дъщеря й, но скоро сама ще овладее всички тънкости на facebook!

От няколко дни фолклорната изпълнителка Румяна Попова има свой профил в най-популярната социална мрежа facebook. Всички почитатели на македонската музика могат да открият звездата на DIAPASON RECORDS във виртуалното пространство под юзър нейма Rumiana Popova.

Да стане член на най-популярната социална мрежа я подтикнала нейната дъщеря, която като повечето млади хора обича да сърфира интернет. В началото изпълнителката на „Се събрали комитите” била много скептично настроена към виртуалната комуникация. Когато обаче се запознала с някои от възможностите на facebook, станала истински фен на този тип общуване.

„Истината е, че това е изключително лесен и бърз начин да разбереш какво мислят феновете за работата ти”, казва Румяна Попова. „Чудесно е, че можеш да получаваш не само похвали, но и критики и така да бъдеш винаги наясно с това, какво харесва публиката и какво не. А това е изключително важно за всеки изпълнител”, допълва още певицата.

Засега Румяна Попова не е разучила всички тънкости на facebook, но е изключително заинтригувана и има намерение да се превърне в истински корифей във виртуалното пространство.

„На този етап, не мога да се справям с всичко сама и дъщеря ми ми помага много, показва ми различни функции и как да действам из мрежата.”, откровено признава талантливата певица. „Надявам се, че в бъдеще ще успея да усвоя всичко и да го използвам с лекота.”, споделя още тя Румяна Попова.