Руски романси огласиха Девин – хай елитът пропя в дуети!

Стилиян Иванов, Людмила Филипова и Лили от Биг Брадър се вписаха с песен в изисканата вечер

Уникална руска вечер събра любителите на романсите и казачока в най-награждавания през 2009-та година SPA hotel PERSENK този четвъртък.

Сред почитателите на братушките ритми се оказаха и режисьорът Стилиян Иванов, най-популярната млада писателка Людмила Филипова, красивата актриса от Биг Брадър 3 Лили, Мисис България 2008 Галина Недялкова, производителят на месни и млечни деликатели Димитър Маджаров и много други.

Прекрасни и незабравими руски и класически музикални произведения звучаха цяла нощ. Въодушевени от гласовете на Unique Voices, микрофоните първо хванаха Стилиян Иванов и Людмила Филипова. Като истински професионалисти те изпяха “Подмосковние вечера”. След тях се престраши Лили от ББ3, която покани Галина Недялкова да изпеят “Мурка” на два гласа, съобщиха от ВИП Комюникейшън.

Менюто също носеше духа на Русия – Бьоф Строганов, уралски блини и пелмени бяха само малка част от богатата гурме вечеря. Ястията бяха придружени от пенливите вина на бутикова изба „Малката Звезда”.

Като подарък към гостите акцентът в енотечната селекция бе дегустацията на изключителното вино Сира Специална Селекция 2008, произведено в лимитирана серия от 1000 бутилки и достъпно само и единствено в самата изба до град Харманли и в SPA hotel PERSENK.

Г-н Маджаров пък щедро предостави деликатесни месни и млечни продукти, между които и прословутата Панагюрска Луканка. Самият той остана изключително впечатлен от таланта на младите изпълнители от Unique Voices и дори се осмели за финал да попее с тях.

От своя страна екипът на петзвездното девинско бижу беше подготвил различни награди за гостите, между които безплатна вечеря и уикенд. От хотела обещават следващото голямо събитие да бъде на 13 февруари, като атмосферата ще се изпълни с балади, романтика, класни вина, свещи и френска кулинария.

Стилиян Иванов репетира:

Снимки: ВИП Комюникейшън

 
По темата: