Руслан Мъйнов чопли храсти за релакс

Руслан Мъйнов от „Столичани в повече“ надвива умората с градинарство

Руслан Мъйнов от „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“ по bTV надвива умората с градинарство. „Храсти, лози, треви, чоплене, садене, подвързване – това много ме разтоварва и ми дава огромна радост“, признава любимецът на малки и големи.

„Аз съм израснал в къща и докато живеех по апартаменти беше голяма мъка, защото бях много далече от земята, а в земята има много енергия, тя дава много сила“, казва още Мъйнов.

Човек трябва да има занаят и да бъде полезен, а актьор може да стане и на стари години, най-яркият пример е Луи дьо Финес, казва Мъйнов в Cool…T по bTV. Самият той има тапия за шлосер, за щшофьор три категории и може да упражнява различни строителни дейности.

Направихме проекта с патриотичните песни с „Виво Монтана“, защото има отлив от това да обичаме страната си безрезервно, обясни Мъйнов. Тези песни носят много история, те самите са история, допълва той. Нашата мисия е в това да ги пеем и да го докараме до съзнанието на хората, да се замислят какво означава всяка песен, категоричен е пеещият актьор.

Гледай видео запис онлайн