Рут Колева аут от Къртицата, аферата й с Любо свърши!

Рут Колева си тръгна от Къртицата

Край на романтичната история между Рут и Любо

Четири дни преди финала на КЪРТИЦАТА от шоуто си тръгна Рут Колева. На въпроса “Ти ли си Къртицата?”, отговорът беше „Аз не съм и никога не съм била Къртицата“. На обратното мнение бях зрителите, които я номинираха за Къртица, докато съмнение на Групата този път паднаха върху Любо. На елиминационен тест, като по ирония на съдбата, се изправиха вече бившите Ромео и Жулиета – Рут и Любо.

Така на финала на най-мащабното риалити, за натрупаният бюджет в сметката на Групата, както и този на Къртицата, ще се борят Деян Неделчев-Икебаната, Любо, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона, Тодор и Марина, като един от тях със сигурност е саботьора в Групата. Техните отношения стават  все по-ожесточени, не само заради приближаващия финал, но и в следствие на дългият период на изолация в Базата.

Последното изкушение на КЪРТИЦАТА към участниците беше възможността да получат имунитет, който гарантира оставане до финала на Къртицата, срещу сумата от 2000 лева. Никой от Групата не прие това изкушение.

По време на предпоследното живо предаване на КЪРТИЦАТА Любо изпадна  в немилост сред Заселниците, след като беше разкрит, че крие информация от тях. При една от битките, всички в Базата бяха наказани за провала си и трябваше да изгорят своите дневници. Преди да изхвърли своя дневник в огъня обаче Любо е откъснал и скрил своите страниците с  улики и предположения, без да сподели това с никого от Групата. Дори неговата сродна душа Рут бе възмутена от поведението му. Това доведе до финал на техните взаимоотношения.

В Пещерата Любо се обърна към Рут с думите: „За мен Рут от днес не съществува, тя е стигнала дъното и пред камерите е готова да излъже за всичко. Няма да разговарям повече с нея“. Агресивното поведение между двамата се пренесе и на Арената преди голямата битка „Стълба към небето“, която бе отложена в предишния лайф, поради лоши метеорологичните условия.. Битката завърши с успех за първата група и тя прибра 5000 лева от бюджета на Къртицата, докато втората група се провали и Къртицата прибра своите 5000 лева.

В шоуто стана ясно още, че Рут Колева е имала достъп до интернет чрез своя iPad, който уж бил предназначен да слуша музика. Самият Любо призна, че чрез този iPad е влизал в личния си Фейсбук, два пъти за по пет минути. Вече започва да става ясно кой трие негативните коментари под клиповете на Рут Колева във VBOX7. Много от потребителите във видео портала се оплакват от зверска цензура именно в нейния профил.

Гледай видео запис от предаването онлайн
Къртицата ep69 част1/ 13.06.2013

Къртицата ep69 част2/ 13.06.2013

Къртицата ep69 част3/ 13.06.2013

Къртицата ep69 част4/ 13.06.2013

Шестима участници на финала на Къртицата

Зрителите решават кой ще победи в първото издание на мащабното риалити. Ако разконспирират Къртицата могат да спечелят над 100 000лв.

Броени дни преди финала на КЪРТИЦАТА, Заселниците вече нямат търпение да разконспирират саботьора сред тях. В продължение на три месеца участниците се бориха за успех в десетки битки и предизвикателства, като след всяка победа прибавяха определена сума към бюджета на Групата, а при неуспех същата сума отиваше в сметката на Къртицата.

Пет дни преди края на шоуто в бюджета на Къртицата има 105 550 лева,а в бюджета на Групата 119 450 лева.

На 17 юни, понеделник, на финала на КЪРТИЦАТА шестима души ще се борят за победа в шоуто. По време на последното живо предаване за финала на КЪРТИЦАТА останалите шестима Заселници ще се явяват заедно на тестове  за самоличността на Къртицата, като след всеки тест един от тях, дал най-малък брой верни отговори, ще отпада.

На финала на предаването ще оцелеят само трима души, като един ще бъде Къртицата. Точно в този момент Къртицата ще бъде разкрита от водещите.

Ако към момента на разкриване на самоличността на саботьора над 50 процента от зрителите са познали кой е Къртицата, един от изпратилите смс зрители, ще има възможност да спечели сумата натрупана от Къртицата. Това ще стане чрез жребий, който ще определи имената на трима от зрителите изпратили смс-и. Те ще се явят на тест, идентичен на този в шоуто, проведен със същия софтуер. Въпросите на теста ще бъдат свързани със съдържанието на шоуто и отношенията между Заселниците в последните три месеца. Зрителят, дал най-много верни отговори, ще спечели сумата, натрупана по сметката на Къртицата, която към момента е над 100 000лв. Имената на тримата късметлии ще бъдат изтеглени на живо в ефира на ТV7 до края на следващата седмица.

 
По темата: ,