Рут Колева: Изнесох се три пъти и простих пет изневери

„Не съм комунистическа лицемерка“

Скандалната изпълнителка Рут Колева публикува доста дълъг коментар на стената си във Facebbok. Тя си направи равносметка за изминалата 2013г. и разказа на феновете за победите и емоциите, които са я съпътствали през старата година.

Колева е доста недолюбвана както от публиката, така и от гилдията, така че след това изявление, тя със сигурност ще получи доста негативни коментари. Засега обаче, вече 2000 нейни фенове са харесали постът й, който започва с“Е*аси годината. For REAL!“.

„Скочих с парашут, ядох плъх и козе око (съзнателно). Гледах The Prodigy за четвърти път, и Atoms for Peace за първи. Пропътувах Европа с брат ми и се влюбих в Париж и Лондон! Видях слънчогледите на Ван Гог, Мона Лиза и апартаментите на Наполеон. Слушах невероятни улични музиканти пред Notre Dam, и се качих на Айфеловата кула.

Изнесох се 3 пъти и спасих една котка от сигурна смърт. Изкарах книжка и си татуирах диамант. Простих 5 изневери и издадох албум, по който работих сама повече от година. Марк Ронсън го чу и туитна за него!!! Живях 3 месеца с 54 камери и ходих на мач на Ботев Пд. После ходих и в Двореца в Балчик, където е супер яко.

Успях да накарам цялата естрадна гилдия да ме мрази, защото не съм комунистическа лицемерка. Запознах се с много хора и пях на много сцени. Влюбих се два пъти за неподходящи човеци и преглътнах много обиди. Още си пускам D’Angelo и Miss Jill Scott, още вярвам в доброто и в хубавата музика. Горда съм. Доволна съм“, обобщи певицата.

Тя обаче пропусна да спомене, че е намерила нова любов в живота си – Любомир Жечев от „Къртицата“. Момчето не се оказа достатъчно стойностно за споменаване, за разлика от „Продиджи“, например.

По инфо на NaUho.BG