Рут срещу Кичка, Здравко срещу Прея в Музикална академия – видео

Стенли отпадна след драматично гласуване

По-малко от един процент делеше беловласия певец от конкурентката му Прея

Белокосият певец Стенли напусна Къщата на „Музикална академия“ завинаги и то след изключително драматично и оспорвано гласуване. По-малко от един процент бе разликата между него и Прея, която също се състезаваше за оставане в певческото шоу. На елиминации се яви и Дичо, който обаче бе спасен от щастлив жребий и подкрепата на двама души от журито.

Стенли изпя една от най-популярните си песни – „Шега“, но тя не успя да му помогне. Отзивите за неговото изпълнение, както и за това на Прея бяха изключително позитивни, което подсказа и гласуването на зрителите, които се надрепарваха да изпращат смс-и.

И това издание на шоуто не мина без лют скандал, отново с участието на Рут Колева. Разправията този път се разгоря между нея и Кичка Бодурова. Рут беше категорична, че Кичка Бодурова, точно като Ваня Червенкова, е организирала голяма група хора, които да гласуват за нея. Малко преди финала на „ВИП брадър“ стана ясно, че бизнеспартньорът на Червенкова е дал на познати четири сим-карти, с които да пускат постоянно СМС-и за Ваня. Според младата певица и Кичка Бодурова е използвала този модел. Според Колева няма начин Кичка, която пее „демоде и не съвсем вярно на места“ да генерира толкова висок вот. „Има нещо нагласено“, категорична беше Рут.

„Колкото и да си талантлива, си много просто момиче!“, отвърна й Кичка от високо, но изобщо не се сконфузи, че гласовете за нея са нереално много. Тя нападна Колева отново, като посочи колко малко фенове има и я жегна, че скоро и те ще се откажат от нея. Рут пък атакува звездите от по-старото поколение, че са прибрали огромни хонорари от по 100 000 лева, за да участват в предаването, а младите певци са вътре без пукнат лев и се борят за голямата награда, защото наистина имат нужда от нея.

В същото време „тихата война“ между Здравко от „Ритон“ и тъмнокожата Прея продължава. След като се разбра, че певецът иска да прати шоколадовото момиче да му оре градината, в новия епизод микрофоните изиграха лоша шега на половинката от „Ритон“.

След второто изпълнение на Прея за вечерта (Brown Skin на India Arie) се чу как Здравко и Люси от журито си разменят следните реплики –

Люси: Аз съм голям фен на India Arie!

Здравко: Е като си голям фен, тя не вика толкова!

Водещият Андрей помоли Здравко да афишират своя спор на всеослушание, а дуетната половинка на Катя от „Ритон“ излъга: „Не, говорим си след това къде ще ходим“.

След изказано ласкаво мнение от Фънки, Здравко, „ни лук ял, ни лук мирисал“, коментира пеенето на Прея така – „Изненадващо добре е, наистина, защото това е най-нежното R’n’B … Тя е много нежна певица по принцип India, а днес ти (Прея – бел.ред.) вкара агресия и на мен ми хареса, даже това си коментирахме с Люси!“.

Насред цялото лицемерие и фалшивост, налегнали „Музикална академия“, по едно време водещите Иван и Андрей признаха, че Рут Колева е единствената, изказваща мнението и позициите си искрено и неподправено в шоуто.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично по инфо на VsekiDen.com