С ухание на нови премиери – не пропускай по „Фиеста ТВ“ тази седмица

Гурме разходка с Фиеста ТВ от 11 до 17 януари

Ако има магьосник в кухнята, който за секунди превръща остатъците от хладилника в ефектно ястие, това е Жак Пепен. Ако има човек, който може да оцени рекордно кратките му рецепти, това са зрителите на телевизия Фиеста. Разнообразете кулинарния си живот с новите епизоди на „30 секунди ала Жак Пепен” – на всеки половин час в програмата на Фиеста ТВ!

За продължително наслаждение и самообучение гледайте епизодите на новата поредица „Бърза кухня ала Жак Пепен” – събота и неделя от 11.30, 17.30 и 21 ч. Епизодите са с тематични менюта, вдъхновени от многобройните пътувания на Жак Пепен по света или от съвсем обикновени ежедневни поводи.

И не забравяйте да следите не само думите на майстора, но и ръцете му, които казват повече за готвенето и от най-добрия сценарий!

Ако още не знаете коя е Бевърли Търнър – поправете грешката си, гледайте „Усещане за вкус” – всеки делничен ден от 11.00, 17.00 и 23.00 ч. Очарователната водеща е бивш професионален спортист и модел. Докато плува и дефилира по подиумите, успява да завърши английска филология в Манчестър.

Докато обикаля като коментатор Формула 1 и Тур дьо Франс се научава да цени еднакво простите и екзотичните вкусове и да ги предава завладяващо на екрана. В предаването гостуват елитни готвачи, диетолози, енолози, козметични експерти и познавачи на светския живот, само почитатели и притежатели на фино „Усещане за вкус”.

През почивните дни не пропускайте новите шест епизода на „Откриването предстои”. Главен герой в един от тях е Стивън Стар. Той е сред от най-успешните ресторантьори в Северна Америка. За десет години Стар е отворил десет ресторанта. Прави шестдесет милиона долара годишен оборот.

Но това не му стига. Планира да създаде едно наистина елегантно място със запомнящ се интериор. Затова наема световно известен архитект, прочут със склонността си към ефектното, наситените цветове и интересните материали.

Стивън си признава: „Аз съм неумолим в процеса на работа. Нахвърлям се върху всички, които са замесени, и си играя на адвокат на дявола със себе си.” С него явно не се работи лесно, но дали се работи успешно?

Гледайте Стивън Стар и героите на другите пет епизода на „Откриването предстои” само в събота и неделя от 12.00, 18.00 и 00.30 ч.