Събота и неделя по CITY: интервю с Guru Josh Project и Хелоуин парти!

И този уикенд феновете на CITY TV ще имат много причини да останат вкъщи с любимата си телевизия

В официалната класация на CITY TV Big 50 тази седмица ще видите поредното интервю на звездите от Loop Live! 2009. Ще разберете какво разказа Guru Josh на Джули за другата си професия – да рисува върху стъкло, точно преди да излезе на сцената на пл. Ал. Батенберг. Ще видите още и с какви свои таланти петимата щастливци, спечелили награди от играта за мюзикъла FAMЕ, са впечатлили водещите Илиян и Джули, за да ги направят победители. Онези зрители, които не успяха в тази игра, от тази седмица ще могат да се пробват да спечелят новия албум на поп кралицата Мадона – Celebration. За условията на играта, не пропускайте официалното преброяване на хитовете в ефира Big 50. Тази събота ще видите и поредния ексклузивен репортаж на лондонската репортерка на CITY TV Марти, този път посветен на изгряващата норвежка звезда – Annie.

Ако трябваше с една дума да опишем предаването за живота на звездите зад кулисите City Life тази седмица, то тя щеше да е „ПАРТИ”! Онези от вас, за които модата е начин на живот, не бива да пропускат репортажа в предаването от Blame партито миналата седмица, най-вече заради уникалните, нестандартни костюми и прически на танцьорките, инспирирани от последната колекция от гениалната Вивиан Уестууд. След това Вяра ще ви потопи в страшната атмосфера на едно Хелоуин парти, където сред многобройните дяволчета и ангелчета се открояват и двама избягали затворници, индийци – змиеукротители и една българска Lady GaGa.

Официалната класация Big 50 се излъчва всяка събота от 18.00 ч., а повторението е в неделя от 14.00 часа. Предаването City Life можете да гледате всяка събота от 15.00 ч. Повторението е в 17.00 ч. в сряда.

 
По темата: