Събуди се по Нова/онлайн – интервюта с Илиана Раева и Стефан Данаилов

Легендата Стефан Данаилов и Илиана Раева този уикенд в „Събуди се” по NOVA

Гледайте и този уикенд в предаването „Събуди се“ с водещи Мира Иванова и Лора Крумова интересни гости по актуални теми.

В събота в предаването очаквайте специално интервю на водещата Мира Иванова с легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов, който навършва 75 години. Очаквайте и изненада за рожденика от негови близки приятели и ученици.

Ива Софиянска – Божкова ще ни срещне с Ивайло Караньотов – съпруг на актрисата Аня Пенчева в рубриката „Говори с Ива“, а в късите си разкази Мария Йотова представя историята на едно българско семейство с 13 деца извън демографската статистика в България.

В предаването очаквайте и разследване на репортера Ева Костова за обезщетенията на пострадалите в Хитрино една година след трагичния инцидент. В неделя темата за Хитрино ще продължи и с част от разследване на журналиста на NOVA Генка Шикерова – как живеят хората там и могат ли да започнат живота си на чисто.

Какво става в българското здравеопазване? Защо пациенти протестират пред Министерски съвет и какво трябва да се промени в сферата, за да заработи нормално здравната ни система? В студиото ще гостуват носителят на наградата „Лекар на годината“ Радосвет Горнев от Правителствена болница и д-р Дечо Дечев – изпълнителен директор на болница „Свети Иван Рилски”.

Темата за проблемите в здравеопазването ще продължи и в неделя при Лора Крумова. Политици от ГЕРБ и БСП ще коментират визията си за реформа в здравеопазването, очаквайте и коментар на д-р Николай Болтаджиев – председател на Националното сдружение на частните болници.

Илиана Раева гостува на Лора Крумова в неделя в разговор за успехите на българската художествена гимнастика и за възможността България да посрещне елита на красивия спорт през следващата година.
Краси Боев интервюира сестрата на футболиста Валери Божинов – защо по –малката му сестра си отряза косата за онкоболна жена и какво мисли за постиженията на брат си на терена и в живот .

Мариян Станков – Мон Дьо ще ни отвори вратите и света на голямата актриса Мария Статулова. Мадам кино го допуска до най-големите си радости и вдига завесата над дълбоко пазени тайни.

В неделя очаквайте и двама актьори, които ще видим в най-новия български филм на NOVA „Привличане” – Александър Сано и младата звезда Радина Боршош.

В рубриката си „Да хванеш гората“ Галя Щърбева разказва историята на едни монаси, които се занимават с био земеделие.

Не пропускайте „Събуди се“ в събота и неделя с водещи Мира Иванова с Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук (събота), тук (неделя)