Събуди се с Васил Иванов, защото Цветанка Ризова липсва!

Събуждаме се с новото предаване „Събуди се” от тази събота по Нова ТВ

Разнообразни рубрики и интересни събеседници и гледни точки обещават от екипа на предаването

Позитивно и динамично събуждане очаква зрителите на Нова ТВ от тази събота /15 септември/, когато в ефира на медията ще бъде излъчен пилотният епизод на съботния блок „Събуди се…”

Това бе предаването, в което се предвиждаше да се изявява Цветанка Ризова. Нейното обичайно време в ефира – в неделния следобед – бе отстъпено на Кеворк Кеворкян. Очевидно на Цветанка промяната не се харесала и започнала да води преговори с други телевизии, по твърдения от Нова телевизия. Пак от там съобщиха, че поради тази причина прекратяват работата си с журналистката.

Предаването „Събуди се”, макар и без Цветанка, ще се излъчва всяка събота от 08.00 до 09.30 ч., а лицето, което ще ни събужда, е Мирослава Иванова. Водещата  споделя, че в студиото на „Събуди се” иска да вижда повече спонтанни хора с послания, в които вярват.

Мирослава е един от дългогодишните и утвърдени кадри на Нова ТВ – тя е част от медията в продължение на 12 години. Може би именно заради това признава, че най-много обича да й е тихо… и да прекарва колкото се може повече време със семейството и малкия си син. Свое запазено място в предаването ще има и още едно утвърдено лице на Нова ТВ – разследващият журналист Васил Иванов. Той ще има собствена рубрика, в която ще сблъсква коренно противоположни гледни точки. Така двамата взаимно ще се допълват и ще придават напълно нов и нестандартен поглед на основните теми от изминалата седмица.

Множество рубрики ще допринасят за динамичния и зареждащ ритъм на „Събуди се…”. Някои от тях ще разкриват абсурдите около нас, други ще ни карат да се смеем през сълзи, а трети ще ни срещат с хора, които заслужават да бъдат чути, но рядко получават тази възможност. Екипът на предаването ще проследява темите в развитие, създавайки истински репортерски сериал. Ще ни среща в първо лице с главните герои на ежедневието, а понякога дори ще ни нокаутира с теми, които разбунват и поляризират духовете.

Освен динамичния и раздвижен стил, новаторският облик на „Събуди се…” ще се отличава и с висока степен на интерактивност. Екипът ще държи постоянна обратна връзка със зрителите и ще ги превръща в ключови участници в дискутираните теми.

„Събуди се…” – всяка събота, от 08.00 до 09.30 ч.