„Съдби на кръстопът“ 01.07.2014 – бизнесът опожарен, съпругът арестуван, децата – загубени!

Във вторник, 01-ви юли в „Съдби на кръстопът“ зрителите на Нова телевизия ще проследят историята на 35-годишната Николина Кънчева, която се завръща в България заедно с двете си деца и втория си съпруг.

Младата жена е прекарала няколко години като емигрант в Египет, където двамата с нейния нов съпруг Марин имат собствен бизнес с малка сладкарница. След нещастен случай сладкарницата им изгаря до основи, а семейството е разорено. Така Николина и Марин се завръщат в България, за да започнат живота си отново от нулата.

Още на летището обаче Марин е арестуван и отведен в Следствения арест по обвинение за организиран грабеж, случил се още преди заминаването му за Египет.

Цялото семейство е в шок и остава на улицата! Николина се сблъсква изненадващо с реалността – съпругът й е бил замесен в съмнителни сделки, а задълженията му падат на нейните плещи.

Младата жена изпада в отчаяние и е на път да загуби и най-ценното за една майка – своите деца. Ще успее ли Николина да събере сили и да се пребори за своето щастие след няколко фатални грешки в живота?

Това ще стане ясно във вторник, на 1-ви юли, от 20:00 ч. по Нова телевизия!

Гледай видео запис от предаването онлайн