„Съдби на кръстопът“ 4 април 2014 – съпруга проституира тайно

Съпруг открива шокираща тайна за жена сив петък, от 20:00 часа в „Съдби на кръстопът” по Нова

Този петък, 4-ти април, от 20:00 часа по Нова, документалното риалити „Съдби на кръстопът” ще шокира зрителите с историята на 40-годишния Стоян от София, който живее щастливо със семейството си. Съпругата му Стела е на 35 години, а дъщеря му Ася – на 15.

Един ден, ровейки из документите вкъщи, Стоян открива договор за наем на непознато жилище в друг квартал. Оказва се, че съпругата му е наела апартамент по неясни причини. Мъжът е силно озадачен! Колкото повече се рови той, толкова по-заплетена става тайнствената история с наетото жилище.

Стоян се впуска в сложно разследване на случая и открива, че съпругата му работи тайно като проститутка и дори рекламира услугите си в интернет. Шокиращата тайна сломява напълно отчаяния съпруг! Какво е накарало иначе скромната Стела да продава себе си? Ще успее ли Стоян да разкрие истината докрай и дали ще може да я понесе? Каква ще бъде реакцията на 15-годишната Ася, когато се сблъска с фактите от тайния живот на майка си – това ще разберем в следващия епизод на предаването „Съдби на кръстопът“ този петък,

4-ти април, от 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс: