„Съдебни медици“ по Zone Reality спипват жени-убийци?

Премиери по Zone Reality през ноември

НОВ СЕЗОН: Съдебни медици – 8 сезон
(Medical Detectives – Season 8)
Двойни епизоди: от 1 ноември, всеки делничен ден, 22:00

В първи епизод мъж от Масачузетс умира неочаквано. Първоначално никой не смята, че е възможно това да е умишлено деяние, докато полицията не разследва странното поведение на приятелката му в дните преди смъртта. Противоречия обгръщат случая в продължение на десетилетие – екипи от токсиколози спорят помежду си, като единият твърди, че смъртта е естествена, а другият – че това е хладнокръвно убийство.

По-късно в поредицата зрителите ще видят как мъж е намерен застрелян в дома си. Когато това се е случило, се смята, че бившата му съпруга е била на къмпинг с приятеля си в национален парк на 240 км. от местопрестъплението. Те я разпитана от полицията и представя перфектното си алиби. Но с течение на разследването, определянето на часа на смъртта се превръща в решаващ фактор. Следователите трябва да открият кога жертвата се е хранила за последно, тъй като тази информация е от изключителна важност.

Дали ендокринолог, съдебен ботаник и готвач ще отговорят на въпроса и дали отговорът ще съответства на подозренията?

НОВ СЕЗОН: Съдебни медици – 9 сезон
(Medical Detectives – Season 9)
Двойни епизоди: от 30 ноември, всеки делничен ден, 22:00

През последния ден от ловния сезон за елени е убита жена, която разхождала кучетата си в гората. Жертвата няма врагове и съпругът й има алиби, затова полицията заключава, че това е ловен инцидент… докато не се появява странно писмо, вероятно написано от жената преди смъртта й. Полицаите започват да се питат дали жената не е била мишената през цялото време. А криминалист, анализиращ документи, прашка и необичаен физичен експеримент отговарят на въпроса – „ловец“ или „жертва“?

В този сезон на поредицата са разкрити различни престъпления, не винаги водещи до смъртен случай. През последните седем години трима мъже са обрали няколко банки една след друга. Бандата винаги се измъква преди пристигането на полицията, като не оставя никакви следи след себе си или поне така смята! Но начинът, по който са стояли и дрехите, които са носели, разкриват един сюжет… Сюжет, който може да бъде разнищен от съдебните следователи.

 
По темата: ,