Сагата Twilight роди нов хит – ‘Satellite Heart’ (виж го)

SATELLITE HEART новото видео от саундтрака към New Moon само в ефира на Mad TV!!!

От утре – 10 ноември (вторник) само по MAD TV гледайте най-новото видео към саундтрака на THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON. Клипът на калифорнийската певица Anya Marina ще се върти ексклузивно в рамките на една седмица по музикалната телевизия. В него феновете на сагата отново ще могат да се насладят на кадри от филма.

Satellite Heart е режисиран от Scott Coffey, стоящ и зад пилотното парче Move You от настоящия албум на изпълнителката. Anya Marina има зад гърба си два албума, вторият от които излезе през януари тази година. Музиката й е включена в сериалите „Анатомията на Грей” (Grey’s Anatomy), „Как се запознах с майка ти” (How I Met Your Mother) и „Клюкарката” (Gossip Girl).

В момента певицата е на американско турне, посветено на сагата Twilight, което ще обхване 15 града. В него ще се включат и останалите изпълнители от саундтрака, сред които Death Cab for Cutie, Sea Wolf и Band of Skulls.

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON излиза в България с медийното сътрудничество на Mad TV, сп.Bravo и Бела, благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Виж клипа:

 
По темата: