Сълзи от любов на финала на Биг Брадър Ол Старс

България избира своята любима риалити звезда – в понеделник вечерта от 20:00 часа по Нова ТВ

На финала на Big Brother All Stars 2013 Съквартирантите четат на живо съкровени писма на любимите си хора

В понеделник вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ ще се реши големият финал на Big Brother All Stars 2013.

Финалистите Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще застанат рамо до рамо, за да спечелят решаващите гласове на феновете. Победителят ще приеме не само титлата „Любима риалити звезда на България“, но и голямата награда на шоуто.

Преди да си вземат довиждане с Къщата Съквартирантите ще получат своята последна Мисия. Те ще трябва да сътворят най-съкровеното писмо, което някога са писали и да го посветят на свой любим човек.

В продължение на един месец звездите в Къщата показаха своите силни и слаби страни, преживяха хубави и критични моменти в шоуто, а в понеделник вечер, по време на кулминацията на Big Brother All stars 2013, те ще отворят сърцата си, за да докажат, че все още могат да изненадат своите близки и фенове.

Какви ще бъдат последните думи на съквартирантите преди големия финал? Дали ще излязат променени от Къщата и най-важния въпрос – кой ще бъде победителят в Big Brother All Stars 2013? – не пропускайте големия финал в понеделник вечер, от 20:00 часа, само по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,