Сълзлив приятел на Бойко Борисов попада в „Парична клопка“

Семейство става жертва на желанието да си има куче в „Парична клопка” по PRO.BG

Детски снимки на Бойко Борисов ще покаже неговият приятел и участник в предаването Ивайло Лозанов, тази вечер в поредния епизод на „Парична клопка”

Две петчленни семейства се изправят едно срещу друго в поредното издание на предаването „Парична клопка”, тази вечер от 19.45 часа по PRO.BG.

Семейство Христови се състои от спортни и екстравагантни натури, брокер и фея, която сбъдва детските мечти. Семейството не се оплаква от начина, по който живее, подкрепят се взаимно и живеят задружно. Решават да похарчат парите за удоволствие, екскурзия за родителите до Париж и разбира се полезни неща за дома.

Семейство Лозанови от своя страна, решават да похарчат парите за каквото решат на момента. Имат предварителни идеи, но не и твърдо взети решения. Това води до парадокса по време на цялото пазаруване да се отказват от неща, които им харесват и желаят в името на един лабрадор, в който цялото семейство се влюби случайно и реши, че трябва да притежава. Лабрадорът, който бе кръстен Линдор на водещата Лина, обедини цялото семейство и превърна желанието им „просто да играят” в „задължително трябва да спечелим”, за да си имаме така желания домашен любимец.

Главата на сем. Лозанови, Ивайло, освен като широкоскроен съпруг и баща, и страстен фен на ЦСКА се оказа и близък приятел на министър – председателя Бойко Борисов от детските им години.

С насълзени очи той ще покаже снимки и ще си спомни времето, в което са правили заедно пакости, ще разкрие историята на червения Москвич 408 и как в 11 клас двамата са били влюбени в едно и също момиче.

„С Бойчето бяхме неразделни приятели, бяхме като гербови марки… На едно място е казал /Бойко Борисов/, че приятелите от детските години са го забравили. Не сме го забравили. Обичаме го и когато е свободен можем да се видим” казва на финала на своето откровение Ивайло.

Ще спечели ли семейство Лозанови така желания лабрадор или сем. Христови ще надделеят ще стане ясно днес в „Парична клопка” от 19.45 часа.

„Парична клопка” се излъчва вторник и сряда от 19.45 часа по PRO.BG