Саманта засне авторска „семейна“ балада – „Раздяла“

Певицата, както винаги си творяла нещо на пианото, когато майка й усетила хита и поела нещата в свои ръце!

Преди около седмица младата надежда на „Пайнер Мюзик“ – Саманта засне баладата „Раздяла„. „Снимахме в София, отново с режисьорката Нина Никол. Мисля, че стана добре, но ще изчакам и аз да го видя“ – каза Саманта.

Певицата много харесва песента, която е направила, но я определя като „по-особена“. „Не е хитът, който си знаем, тупа-лупа и куплет – припев. Пак ги има, но е по-различна някак си… Може би самият текст е за по-възрастен човек. Много зряла песен, става въпрос за раздяла. Започва: „Аз до теб извървях пътя на един живот…“. Поне за мен текстът е много силен, много хубав. Текстът е на майка ми, музиката е моя“ – сподели певицата в токшоуто „Открит микрофон“.

Оказва се, че Саманта пази песента от две-три години. Песента „Раздяла“ станала съвсем случайно. „Нещо си свирех на пианото вкъщи, както винаги. Аз много обичам да си седя и да си пея нещо. Пея, пея и майка ми ми каза: „Мамо, това е много хубава мелодия. Чакай да се опитам текст да направя“. И тръгнахме, стъпка по стъпка. Аз се съобразявам с текста и тя с моята музика, много взаимно правим ние нещата. Така стана тази песен „Раздяла“, надявам се да хареса на всички“ – разказа певицата.

Саманта сподели, че вероятно до две-три седмици песента ú ще се завърти в ефира на телевизия „Планета„.

Инфо: Signal.bg

Чуй част от „Раздяла“ (+кадри от снимките на видеото):