Само 50% от учениците правят секс с презерватив

Български топ спортист е новият звезден репортер

Евгени Иванов започва работа за “Календар” по Нова ТВ от 2 май

Известният български волейболист Евгени Иванов е новият звезден репортер на “Календар”. Репортажите му за централната новинарска емисия на Нова ТВ ще гледаме от 2 до 6 май в 19:30 ч.

Понеделник, 2 май

Книгите в България само за последната 1 година са поскъпнали с 33 на сто. На площад „Славейков” намерихме един купувач, който твърди, че има 5 хиляди книги в дома си и ги е прочел всичките… Продължава да си купува, въпреки цената. Открихме и момченце на 10 години, което повече си купува книги, защото вътре има игри.

Вторник, 3 май

Какви вреди нанася пасивното пушене. По данни на учените ако стоим в стая, където се пуши, дори и да не запалим нито една цигара, след 8 часа излиза, че сме изпушили 5 цигари. Направихме интервю с д-р София Агелова от белодробната болница.

Сряда, 4 май

Могат ли консервантите в харните да доведат до нервна възбуда и агресивни прояви. Учените са притеснени особено от качеството на храните, които се внасят от трети страни. Попитахме и хората – само 1 от тях следи какво съдържа храната, която си купува, и то защото е здравен работник…

Четвъртък, 5 май

Плащат на български инженери между 3200 и 4000 евро в чужбина. Попитахме експерти колко получават същите хора в България и какви са перспективите пред младите хора.

Петък, 6 май

Според проучване само 50% от учениците правят секс с презерватив. Направихме анкета сред учениците дали знаят какво е безопасен секс и какви рискове крие сексът без презерватив…

 
По темата: