Само в „Горещо“: гледай промоцията на Галена

В „Горещо”: Интервю в два през нощта

На 10 май фолк дивата Галена направи промоция на новия си албум, като избра екипа на телевизионния таблоид да отрази събитието. Затова тази събота, 15 май от 22:10 часа предаването ще покаже как Галена представи най-новите си песни, кои нейни колеги и колежки уважиха партито и какво мислят най-любимите поп-фолк звезди за нея. Два часа след полунощ в края на официалната част звездата на вечерта Галена застана пред камерите на „Горещо”, за да разкрие подробности около организацията на промоцията:

„Аз съм на мнение, че ако искаш да получиш, трябва да дадеш. За да впечатлиш хората, трябва да се постараеш! Наистина и Галин много ми помогна, защото, ако не беше той, просто нямаше как да се състои това всичко!”

Стилната промоция бе уважена от най-големите имена във фолк индустрията – нещо не много често срещано в тези среди – които споделиха впечатленията си от Галена и й пожелаха това, за което всеки изпълнител мечтае. Камелия призна, че познава Галена още от времето, когато не е била толкова популярна и разкри, че звездата на вечерта е имала период, когато се е страхувала да излезе на сцената. Камелия разкрива и подробности за новото телевизионно предаване, на което ще е водеща.

„Човекът Галена го познавам от много скоро, изпълнителят – от много отдавна!… В нея няма скрити и злобни помисли, а пък аз гледам да комуникирам с хора, които не са лицемери и бих казала, че тя е от хората, които не са такива!” – признава Райна и споделя, че много се радва на детето на Галена, но на самата нея още й рано да има дете: „Аз не съм от хората, които след една връзка се хвърлят веднага в друга, т.е. не съм готова за толкова сериозен ангажимент. Може би, когато намеря подходящия човек – да ме накара да се чувствам готова и сигурна, че го искам – няма да се дърпам.”

Бони, на която съвсем наскоро от студиото на „Горещо” маг Сибила предрече второ дете, призна, че вече много хора са я питали дали е бременна. Приятелят й, който я придружаваше, сподели, че бебе все още няма, но ще го очакват, щом маг Сибила е познала за бебетата на Венета Райкова и Димитър Бербатов. „Да си пожелаем да е момче! Нека да бъде момче, Господи” – каза Бони.

„Нищо лошо не мога да кажа за Галена, защото е страхотен човек и то се вижда колко много колеги – мога да кажа всички колеги – са дошли да я уважат. Това е достатъчно!” – сподели Илиян Тупалката в компанията на Борис Дали, Преслава, Константин, Андреа, Гергана, Валя, Соня Немска с малката си дъщеричка, Малина, Милко Калайджиев и други.

Защо албумът на Галена е „Официално забранен”? Как се събират толкова много звезди на едно място? Коя е „великолепната четворка”? Какво си пожела Галена за 25-тия си рожден ден? Какво прошепна Галин на Галена на сцената? Какво й пожелаха от сърце колегите й? Как се чувства Соня Немска без Денислав? Кога ще е сватбата на Бони?

„Горещо” – в събота, 15 май 2010г., 22:10 часа, Нова телевизия

Видео анонс: