Sander Klienenberg – магьосникът довежда Св. Валентин в „Ялта“!


“This is” – на 14-и февруари в Ялта със Sander Klienenberg

Холандският DVJ крал Sander Kleinenberg ще е специалният гост в клуб Ялта на 13-и срещу 14-и февруари.

Не пропускайте да посрещнете празника на влюбените Свети Валентин в компанията на един от магьосниците на мултимедийното шоу, умело съчетаващ музика с визия, която сам разработва.

За гостуването си у нас Sander Kleinenberg пристига с арсенал от нови горещи тракове, прелитащи от прогресив транса в “My Lexicon” до електро звученето на последния му албум “This is Sander Klienenberg 2” и разбира се, съпътстващото ги мултимедийно шоу.

А навръх Коледа неговият лейбъл Little Mountain Recordings пусна на пазара My Lexicon 2009 remixes, специална компилация, отбелязваща 10 годишнината от появата на оригиналния рилийз.

Българските клъбъри, обаче ще са сред първите в света, които ще чуят парчета от авторския му албум, който предстои да излезе през пролетта.

С налагането на собствения си парти бранд This is, присъствието на Sander Kleinenberg зад пулта стана още по-завладяващо и емоционално, много наподобяващо като усещане и емоция всяко едно влюбване.

Така че без съмнение шоуто, което Sander Kleinenberg ще изнесе у нас е най-подходящото начало за отпразнуването на Св. Валентин.

Чуй Sander Kleinenberg ‘This Is Our Night’ (Radio Edit):