Сани плаче в X Factor: Това не е същата Стела! /видео от концерта/


Пак сълзи в X Factor – сега пък ревна Александра

И този път на лайфа в X Factor имаше сълзи. Сега обаче ги ля не обичайната заподозряна Стела, а Александра. Инак името на Стела докара най-много пламъци. Журито като че ли не може да й прости сълзите и драмата предната седмица. На концерта на 21 ноември вечерта родената в Стара Загора студентка изпълни Елвис, но Мага я поряза, че ако някой му изпее така I love you, щял директно да се самоубие. Стела пък му благодари твърдо, копирайки Джийсън Брад Луис – „Следващият, моля!“. Поли Генова също се обиди от саркастичния тон и я порица. Мага подхвърли, че такава си е Стела – в нея няма нищо оригинално, а само копира.

Менторът на Стела, Мария Илиева не одобри отношението й към Мага, но успя пък излезе от ситуацията дипломатично, подкрепяйки я, независимо от отказа й миналата седмица да пее. Поп звездата обясни, че я разбира, защото и тя като нея била имала трудни моменти, в които се е чувствала самотна и й е идвало да се откаже от издаването на албум. Но приятелите й я подкрепили, както стори Джейсън Брад Луис миналата седмица.

Неочаквано за всички в драмата около Стела се намеси и Александра, която пък сподели пред камерата, че е разочарована от нея, че не очаквала да я напада и не е готова за подобно предателство. Какъв е точно проблемът между двете не стана ясно. Сани също се разплака и заяви на феновете си, че вече и тя ще пее фалшиво, а те пък да гласуват за нея. Сани обяви, че Стела нарочно е изиграла сценка на елиминациите, като даже е получавала заплахи от нейните фенове. Очевидно обаче анти-чувствата на Сани към Стела са усилени от факта, че Voice of Boys отпаднаха, а пък част от тях е гаджето й – Пламен. Обаче на концерта като че ли забрави всичко пя Мадона както тя може – готино и страстно. А Мария Илиева находчиво я определи като „кралица не сцената.” Лошото за Сани е, че се бе разболяла, насили се да пее и сега гласът й още не е на 100%.

Момчетата от отбора на Васко Василев явно останаха по-встрани от женските конфликти и не взеха позиция. Но пък на лайфа показаха мощ – Рафи пя Тина Търнър и публиката дълго го аплодира, Мария Илиева с право каза, че той се чувстна на сцената като у дома си. А Боги заложи на лиризъм, изпълни Елтън Джон и не сгреши.

Ангел и Моисей, които от предния път имат спор с Васко Василев, който тогава обяви, че пеят като кастрирани и нямат място на сцената на шоуто, после пък ги нарече улични музиканти, бяха очевидно обидени от репликите на прочутия цигулар. Но пък това не пролича от изпълнението им на Стинг, което хареса на всички ментори. А Васко излезе от спора със самоирония и чувство за хумор, заявявайки: „Като за улични музиканти пяхте много чисто.”

В лайфа финалистите трябваше да изпълнят и втора песен. С трудния Джордж Майкъл се захвана Рафи и го интерпретира силно и стилно. Александра беше стабилна със Стиви Уондър, Боги беше по-добър от скандалната Лейди Гага и като визия, и като глас. Ангел и Моисей изпяха Rehab на Ейми Уайнхаус по странен и нестандартен начин, не с драма и трагизъм като оригинала, а като комедия и бурлеска. При вторите изпълнения изненада беше Стела, за която Мария Илиева бе избрала Шаде и се оказа точно попадение. Мага я хареса и обясни, че няма намерение да се заяжда с нея, както тя вероятно е решила. Поли Генова също одобри, а Васко Василев обобщи мъдро: „Имам чувството, че сме в детската градина. Ако някой може да изпее така песента и да докосне, трябва да му ръкопляскаме”. С което сложи край на спора за мястото на Стела в X Factor. Ще видим обаче утре какъв ще бъде зрителският вот и доколко сълзите имат място в такова риалити! Сякаш Стела усеща какво ще се случи и несъзнателно заложи на максимата „Всичко е добре, когато свърши добре“… дали това ще е последното й изпълнение на концерт в X Factor?

X Factor 22.11.11 Част 1/3 -> https://vbox7.com/play:a9de88731e
Част 2 – – – https://vbox7.com/play:c4eaf6f157 ; Част 3 – – – https://vbox7.com/play:6e85a9cc08

Използвана е информация на агенция Дартс нюз

 
По темата: , ,