Сантра и Кристо пускат съботно вечерно шоу по Радио The Voice

Новото шоу на Сантра и Кристо стартира в ефира на Радио The Voice от 20 март

Черна музика всяка събота вечер в новото предаване на Радио The Voice с водещи  хип-хоп и ар-енд-би изпълнителите Сантра и Кристо

Авторското шоу на българските хип-хоп и ар-енд-би звезди Сантра и Кристо ще се нарича „Saturday Black Warm Up“ и ще се излъчва в продължение на три часа всяка събота след 18:00 часа в София и Пловдив на честотите на „The Voice Dancefloor Radio„.

Експлозивният дует ще представя най-горещите тракове от така наречените „черни“ стилове и ще прави български премиери на чисто нови сингли и изпълнители. Всичко ще бъде допълнено със свежи диалози и новини от българския и световен шоубизнес.

От април „Saturday Black Warm Up“ ще намери логичното си продължение в тричасов Dj Mario микс след 21:00 часа по честотите на The Voice Dancefloor Radio.

Слушателите на новото шоу „Saturday Black Warm Up“ на Радио The Voice ще бъдат във връзка с водещите Сантра и Кристо и ще могат да споделят с тях своето мнение и препоръки след регистрация на www.TheVoice.eu/register

За водещите на „Saturday Black Warm Up“ :

Сантра и Кристо направиха своя дебют като радиоводещи преди повече от година, когато имаха свое следобедно шоу на вълните на The Voice. Двамата се прочуха и с нестандартна кампания, която донесе на техен слушател правото да бъде специален гост в предаването им.