Саня Армутлиева – „неприлична“ жена с мъжко сърце! /+видео/

„Всеки артист, който излезе от X Factor, има големи очаквания, защото този формат е нещо много голямо за тези талантливи хора и всички очакват да им се сбъднат мечтите. Има шанс поне няколко човек от този формат да продължат силно напред. Невена и Михаела (от третия сезон на X Factor) са сред тях. Двете работят върху първите си сингли. Планирали сме ги за май”. Това разкри в „Комбина” музикалният продуцент и съдия в българското издание на музикално шоу №1 в света Саня Армутлиева. Паралелно продължава и работата по дебютния сингъл на победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев, а също така предстои да излязат нови песни на Рафи, Жана Бергендорф и братята Пламен и Иво, сподели Саня.

„Дъщерите ми обожават X Factor. Имат си своите фаворите. Месец след като свърши шоуто, получих сметка от 120 лева за телефона на малката ми дъщеря. Оказа се, че тя е гласувала „тежко” за Невена, защото се е уплашила, че ще отпадне”, разказа Саня.

„В обществото има стигма за успелите жени. Тези жени, които са по-амбициозни, по-взискателни, обикновено са възприемани все едно, че се държат неприлично”, заяви Саня Армутлиева, която повече от 20 години ръководи с желязна ръка музикална компания. „Качествата, които трябва да има такава жена, са качествата, които трябва да има и един мъж – желание да се учиш, неспокойство и амбиция”, допълни Саня Армутлиева.

Какво още разказа Саня Армутлиева на Галя Щърбева и Лора Крумова за музикалния бизнес в България, гледайте във видеото.