Саня продуцира близначките Алекс и Влади от X Factor

Алекс и Влади от X Factor празнуват 18-ия си рожден ден с голямо парти в софийския клуб Брилянтин

Атрактивните близначки от втория сезон на X Factor ще отпразнуват пълнолетието си с шумен купон в столичен клуб. Момичетата са се заели с организацията на събитието още преди няколко седмици, като вече са на финалната права.

Сред поканените гости са членовете на журито на X Factor – Станислава Армутлиева, Мария Илиева, Любо Киров, Велизар Соколов-Заки, както и по-голямата част от участниците в предаването.

Момичетата са поканили и някои от родните звезди на музикалната сцена като Графа, Криско, Бобо, Орлин Павлов и артистите на Вирджиния Рекърдс – Ангел и Моисей, Рафи и Pavel&Venci Venc.

Алекс и Влади са подготвили и кратко вокално шоу за гостите си, което обаче пазят в тайна. Ще има торта, ще има и други изненади и подаръци, а самото парти е със старт 23ч.

Къдрокосите сестри бяха сред първите напуснали втория сезон на X Factor за голямо учудване на сериозната им фен база, натрупана от началото на предаването и продължаваща да расте и след тяхното излизане от него.

Въпреки тяхното неочаквано излизане, те се чувстват повече от добре като част от непрекъснато растящото голямо семейство на Вирджиния Рекърдс.

Шеф на Вирджиния Рекърдс е самата Станислава Армутлиева, което говори, че съдийката от X Factor е взела под крилото си чаровните момичета.

 
По темата: