Съпруг прави оргии пред жена си и децата – Съдби на кръстопът

Много драматична история ще разкаже документалното риалити „Съдби на кръстопът“ този петък по Нова телевизия! Вижте подробностите:

Измамен съпруг превръща живота на семейството си в ад

В следващия епизод на „Съдби на кръстопът“ ще видим историята на едно семейство от София, чийто живот се превръща в ад след изневяра на съпругата. Жената решава да е честна и признава грешката си, което слага началото на жестока семейна война.

Яростта на измамения съпруг стига толкова далеч, че той разделя къщата на две с ленти, за да живее в собствена половина. Той дори въвежда график за ползването на банята, а холът се оказва буквално преграден по средата. В „неговата“ част от къщата започват да се вихрят денонощни бурни купони, придружени с много алкохол и разврат. Съпругата е шокирана и без да иска е въвлечена в грозния цирк.

Състезанието кой ще нарани другия повече, се отразява най-зле на двете им деца, които не могат да издържат на военното положение у дома! Последствията са непредвидими… Какъв е изходът от драмата и има ли изобщо такъв, ще разберем този петък, на 29.11., от 21.00ч. по Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Все повече дискусии предизвикват темите от документалното риалити. Продуцентът на предаването Краси Ванков коментира големия зрителски интерес: „Историите в предаването са по действителни случаи. Някои от тях са много тъжни… Снимаме ги със свито сърце, защото някои от героите будят истинско съчувствие с тежката си участ. Но от друга страна много се радвам, че се заехме с този проект, защото той дава теми за размисъл на всеки от нас – чисто лично и в обществен план. Сигурен съм, че има доста хора, които са се сблъскали с подобни проблеми като героите от „Съдби на кръстопът“ или пък изпитват вътрешни страхове, имат опасения, че това би могло да се случи и на тях. Затова е хубаво да мислим, докато е време, преди да е станало твърде късно. Има много начини, по които могат да се предотвратят или да се превъзмогнат подобни драматични ситуации. Има смисъл да се говори за тези проблеми и това си личи по реакцията на зрителите и по гледаемостта на предаването. На официалната страница във Фейсбук получаваме изключително голям брой коментари, въпроси, предложения за нови истории. Това означава, че „Съдби на кръстопът“ е полезно за хората предаване.“