Съпрузи убиват половинките си по Crime & Investigation Network

Crime & Investigation Network – програмни акценти януари 2014 г.

Нова и ексклузивна поредица – ИСТОРИИ С ПРИЗРАЦИ: ДОКУМЕНТИРАНО НА ЗАПИС
Сряда, от 8 януари, 22,30 ч.

Всеки има някаква своя история за призраци, но колко от нас са я и запечатали на лента? Не пропускайте поредицата “Истории с призраци”, в която истински и невероятни паранормални случки са разказани от хората, които са ги изживели и дори заснели. От местещи се сами мебели до мрачни привидения и проявяващи насилие полтъргайсти тези разтърсващи и представени от очевидци истории за необясними неща са далеч повече от обичаен разказ, защото включват ужасяващи визуални доказателства. В “Истории с призраци: Документирано на запис” нямате друг избор, освен да вярвате на очите си.

Нов ексклузивен сезон – ОБЛАДАН
Сряда, от 15 януари, 23,30 ч.

В новото продължение на извънредно успешната поредица “Призраци и знаменитости” – “Обладан”, представяме паранормални преживявания на конкретни знаменитости с цел да завършим историята им. В началото на всеки отделен епизод съответното лице разказва случилото му се в пряк разговор и с помощта на художествени възстановки с цел по-голяма достоверност на зловещите събития, случили се по време на паранормалното преживяване. След това малък екип, воден от нашия медиум, отвежда въпросната знаменитост до мястото, където се е сблъскала с призрака, за да се установи истината за случилото се и кой е отговорен. Наред с плашещите моменти и призрачната атмосфера ще има и мигове на дълбоки емоции, тъй като често става въпрос за лична връзка между духа и съответната знаменитост.

Нова и ексклузивна поредица – СЪДБОНОСНИ КЛЕТВИ
Вторник, от 14 януари, 23,30 ч.

Злоба, алчност, наръгване с нож в гърба, предателство… Разводът може да изкара наяве най-
лошото у един човек. Новата поредица “Съдбоносни клетви” представя случаи, при които тези емоции достигат точката на кипене и подтикват мъже и жени да прибягват към жестоки и понякога смъртоносни начини да прекъснат връзката си. С помощта на разкази на очевидци, интервюта и художествени възстановки проследяваме поредицата от събития, заменили мига на сватбените камбани с този на убийството. Поставя се въпросът как е възможно желание да причиниш смърт да се зароди между двама души, някога обичали се и клели се да останат заедно до края на живота си.

Нова и ексклузивна поредица – ПРИЯТЕЛИ – ВРАГОВЕ
Вторник, от 14 януари, 22,30 ч.

Поредицата “Приятели врагове” доказва колко тънка може да бъде линията между любовта и омразата. Представени са историите на жена, повредила нарочно парашута на най-добрата си приятелка, за да спечели вниманието на любимия мъж, както и на друга – прекъснала приятелство заради спор относно двадесетдоларова банкнота, а също на мъж, планирал убийството на най-добрия си приятел заради пререкания с него във фейсбук. Тези истории показват как именно най-крепките и ценни приятелства са често тези, които водят до най-
трагичните и неочаквани престъпления от страст. Всеки отделен епизод представя драматичната и често с фатален край история за двама приятели и обърканите им решения, които рушат някога ненарушима връзка и ги отдалечават един от друг завинаги.