Сърдечните Buena Vista идват отново – за тях българите са специални!

Live From Buena Vista – The Havana Lounge искат и този път среща с фенове!

Идват за трети път в същия състав!

Кубинското шоу Live From Buena Vista – The Havana Lounge, което ще зарадва феновете си у нас на 10-и февруари в зала 1 на НДК, пристигат и отново в познатия титулярен състав.

Горещите кубинци и този път са заявили желанието си да се срещнат с фенове преди самото шоу, но засега не могат да потвърдят това, поради натоварения си график.

“Ако успеем да стигнем на време – много искаме пак да се срещнем с приятели и фенове, които ни обичат в България… Винаги съм казвала, че в Европа, българите най-много приличат на кубинците” – добавя Тереза Гарсия Катурла, солистка на шоуто.

При последното си гостуване у нас, минути преди началото на спектакъла, цялата трупа се срещна с десет души от публиката, спечелили среща “мийт енд грийт” в организирани предварително игри.

Десет души още помнят усмивките, с които бяха посрещнати от кубинците, но явно и те са запазили спомена си от тези няколко минути.

Организаторите споделят, че дори някои от миналогодишните късметлиии са ги потърсили с молба за нова среща с именитите кубинци, когaто са разбрали, че отново ще гостуват у нас.  Дали ще имат втори шанс – предстои да разберем.

Знаем обаче какво да очакваме от обичаните артисти – традиционна кубинска музика от 30-те години на миналия век, Chan Chan и класически Son, поднесени страстно и от сърце.

Звездите на Куба традиционно не са поискали нещо специално за гримьорните си. В менюто има преобладава голямо количество кафе, мляко, чай и разбира се ром. Ще похапват различни видове сладки и захарни бисквити.

Билетите за шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge с дата 10-и февруари, зала 1 на НДК, можете да намерите ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg, в магазините на Office1Superstore,M-Tel, Orange Center, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е от 25лв до 90 лв за билет.

Виж Еliades Оchoa от Buena Vista на живо в София: