Сърцето на града от bTV/онлайн – еп. 2, 3, 4, 5, 6 от 04, 05, 06, 07, 08.12.2017


Дерин си изпуска пантофката, а Али тръгва след нея, за да ѝ я върне. Двамата се сближават… (4-и декември)

Рауф моли капитана на кораба да им позволи с Али да слязат за кратко в Истанбул, защото има важна задача преди да се спомине, тъй като е тежко болен. Капитанът му позволява.

Дерин разбира, че баща ѝ я е саботирал и че по негово нареждане не може да танцува в школата, която иска. Отива при него, за да му поиска обяснение. Дерин му заявява, че не иска да се омъжи за Ийт и че иска да е самостоятелна. Текин се обзалага с дъщеря си, че не може да живее без неговата закрила и че е родена със златна лъжичка в устата. Подава ѝ ключовете от новата ѝ кола, а Дерин ги взима и хвърля в морето. Ядосва се и тръгва към школата. Изпуска си пантофката. Али я намира и тръгва след нея, за да ѝ я даде. Рауф се обажда на Али и го пита какво става. Момчето му обяснява за Дерин и обувката. Казва му да му прати адреса, а той ще иде по-късно на него.

Дерин пристига пред школата, а Али бърза да я настигне. Казва на таксиметровия шофьор, че остава паспорта си като гаранция, че ще се върне и ще му плати. Али пита охраната за момичето, но не знае името ѝ. Али влиза без позволението на охраната, която започва да го гони из етажите.

Дерин влиза на прослушването и започва да танцува. Али я вижда и след края на представлението ѝ ръкопляска. Дава ѝ пантофката, а охраната го хваща и изкарва. Прочети още

Али и Дерин се целуват, а Рауф признава на Шахин, че той (Шахин) е истинският баща на Али (5-и декември)

Али разказва историята на живота си на Дерин. Признава ѝ, че баща му е убил майка му преди очите му, а след това е бил убит от полицаите. Докато разговарят завалява дъжд. Дерин признава на Али, че сърцето ѝ кърви от историята му и че със сигурност е имало причина да го срещне. Али започва да се смее, а Дерин му заявява, че не го сваля, както си мисли.

Дерин се обръща и вижда годеника си Ийт. Иска от Али да тръгват. Ийт не успява да види бъдещата си съпруга, тъй като през това време разговаря със свой приятел, който го убеждава да си легне с едни момичета преди сватбата. Ийт му отвръща, че Дерин го дебне постоянно и не иска да го хване в крачка.

Текин звъни на Ийт и му казва да се поинтересува от Дерин повече. Ийт му обещава да я потърси в най-скоро време.

Дъждът спира и Али и Дерин понечват да се разходят. В същото време един мъж ги измокря без да иска като бута водата от покрива върху тях. Двамата започва да се смеят. Една кола, която минава до тях, също ги изпръсква.

Аслъ успокоява Ийт, че Дерин ще се появи.

Дерин решава да изтегли пари от картата си, но е спряна по искане на Тарък. Али казва на Рауф, че ще изпрати Дерин и ще му се обади. Дерин заявява на Али, че няма работа и ще продължи да се разхожда с него. Двамата решават да отидат в историческата част на Истанбул. Али вижда магазините и си спомня детството и майка си. Иска по-бързо да се махне. Прочети още

Рауф, след като разбира, че му остава малко живот, решава да повери Али в ръцете на неговия истински баща Шахин. Но нещата не тръгват така, както той ги е планирал.

Али осъзнава игрите, които Рауф играе, затова не се качва на кораба и остава в Истанбул, за да получи нови документи. Докато изчаква, той търси търси приятелството със Шахин. Шахин чувства прилив на сили, след като научава, че Али е негов син. Но тази тайна трябва да остане скрита още известно време.

Али отива в къщата на Дерин, за да й каже, че е останал в Истанбул, но научава, че Дерин не е вкъщи. Али разбира, че Дерин го е излъгала и няма как да я открие. Той смята, че е изгубил Дерин.

В къщата на Миркеламолу има огромно напрежение. Скандалът се вихри с пълна сила, след като семейството вижда огромните заглавия във вестниците, че Дерин е изчезнала и сватбата е отменена Йиит е опустошен, не толкова, че е изгубил Дерин, а че е изгубил статута, който Текин Миркеламолу щеше да му донесе.

Дерин, която смята, че Али е далеч, обещава на семейството си, че няма да го види отново. Но тя научава съвсем случайно, че Али не се е качил на кораба и нещата започват да се усложнят. Когато Дерин научава за капана, който баща й й е поставил , тя е решава да открие Али и да му обясни истината за себе си.

Гледай видео запис от „Сърцето на града“ онлайн или тук, тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg и информация от Infodnes.com