„Сървайвър 3“ щуряха в новия ENVY/Хасково


Бойната група на Мистър Менхънт България Али Алиев от риалити играта „Сървайвър 3” бяха забелязани да разпускат до ранни зори през уикенда в Хасково, съобщава Наско Лазаров от агенция ПРофайл.

Отборът на амбициозния Али – Ваня Бонева, Гергана Димитрова и Иван Димитров се забавляваха до краен предел. Те бяха сред специалните гости на новия моден клуб „ENVY”.

Тяхната компания споделяше и топ модела Деян Христов, станал популярен от тв клипа на Емил Димитров „Моя страна, моя България” и известен като „мъжът, който чупи фаровете на Преслава”.

За да не се повторят житейските им несгоди от острова, домакинът на партито беше предвидил в изобилие хранителни и други изкушения.

Страстите се разпалиха още повече, когато пред Сървайвърите и всички присъстващи се появиха момичетата от БГ моделс със секси бельо на „Роси стил”, което впечатли хасковлии и още по време на купона се договориха няколко заявки за новата колекция.

Явно заредени с нови сили, Сървайвърите не спряха да вихрят луди танци, а когато Мартина от „Bedroom” изви глас с подкрепата на dj George (resident на Cacao Beach и Bedroom), на дансинга не остана свободно място за танцуване.

Оказа се, че да си сървайвър в Хасково е въпрос на благородна завист. Домакин на следващия купон ще бъде Благоевград. Там Веселина Ангелова от БГ Моделс организира конкурса „Модел на България”, допълват от ПРоФайл.