Съседска стража (2012) от bTV Cinema + гледай онлайн

ПОНЕДЕЛНИК, 9 май

21:00 ЧАСА

Премиера: Съседска стража

Оригинално заглавие: „The Watch” (САЩ, 2012 г.)
Жанр: екшън, комедия, сай-фай
Режисьор: Акива Шафър

В ролите: Бен Стилър, Винс Вон, Джона Хил, Ричард Айоаде, Патрисия Френч, Роузмари ДеУит, Уил Форте, Мел Родригез, Дъг Джоунс, Били Кръдъп, Ерин Мориарти, Никълас Браун и др.

Гледай онлайн

Четирима приятели създават група за наблюдение на квартала, за да избягат за малко от всекидневните си семейни задачи. Скоро откриват извънземен заговор за унищожение на Земята. Сега те са единственият шанс на Гленвю и света за спасение. Единственото по-опасно нещо от глобална заплаха за мирните граждани на малкия Гленвю са четирима пройдохи решили да ги спасят.

Това е Гленвю, Охайо, САЩ, на планетата Земя. Всичко изглежда тихо и спокойно, макар Евън, Боб, Франклин и Джамаркъс да са решили да пазят квартала. Докано вършат това, пият бира, говорят глупости и в общи линии бездействат. Новите им якета на пазители носят емблема с крила и глава на тигър, но дори и с тях четиримата показват малко уважение към гражданите, които сами са решили да пазят. Когато случайно разбират, че градът им ще бъде завзет от извънземни те нямат избор освен да влязат в ролята си на стражи.