Сашка Васева гостува с „хомо“ любовник в „Размяна на съпруги“!

Съпруги (и някои хомо елементи) се разменят в  „Ориент  33”

Предаването „Размяна на съпруги”, което върви  по телевизия PRO.BG, предпочете известния фолк клуб в Студенски град – „Ориент 33”, за да снима няколко от своите издания.

На 28 май зрителите ще могат да видят едни от най-скандалните участници в риалити формата  досега – Сашка Васева и нейната дуетна половинка Марио, известен с артистичния си псевдоним Extreme.

Дупнишката Мадона и  партньорът й освен на сцената, го „играят” семейство и в живота.

По сценарий  Сашка и Extreme имат  участие в популярния клуб „Ориент 33”, където промотират първата си обща песен  „Mr DJ” .

Нетрадиционната двойка се появява на сцената в компанията на мускулест красавец, който се представя за любовник на Extreme. Мачото предизвиква женската половина от гостите в заведението, като прави горещ стрийптиз. Част от девойките влизат в неговия тон и набързо свалят  горните си дрехи. Купонът се развихря под звуците на старите шлагери на Сашка и до сутринта настъпва истински апокалипсис.

След снимките в „Ориент 33”  двете нестандартни птички отлетяха за Монако, където ще гостуват на яхтата на арабски шейх. Пътуването им също е част от сценария на предаването  „Размяна на съпруги”.

В Монако Сашка и Extreme ще се срещнат и с български световен шампион по борба. Кой обаче е спортистът, който ще им прави компания, засега остава в тайна.

Дуетната половинка на Сашка – Марио, който между другото има шведски произход, се забавлява искрено с популярността, която натрупа през последните дни и доволен от сполетялата го слава, отрупва с подаръци своята дуетна половинка.

Последната изненада, която прави той на изпълнителката на супер хита „Може ли да се забрави Георги”,  е  инкрустирано сърце от платина със скъпоценни камъни.