Сашка Васева обсъжда мутирала кльопачка?! „Точно така“!!

Орлин Павлов и приятели празнуват заедно 1 март и старта на новия сезон на предаването „Точно така”

На 1 март, точно в 17.30 часа, сред много приятели, музика и забавление Орлин Павлов ще посрещне един от най-прекрасните български празници, който съвпада и с първото издание за пролетния телевизионен сезон на предаването „Точно така”.

При първото появяване по PRO.BG на Орлин като водещ, негови гости в студиото ще бъдат Влади Ампов – Графа, Невена Цонева, Коцето Калки, Нети, Кали и Сашка Васева.

Темите разбира се ще бъдат както весели, така и сериозни.

Орлин и Графа ще „открият” предаването с темата за това какво е успех в представите на един човек. Двамата ще говорят за това как се чувства известният изпълнител като горд баща на малкия Крис, който ще навърши скоро 1 година и как се отразява семейният живот и грижите за бебето върху работата и вдъхновението на Графа.

Колоритната певица Сашка Васева пък ще вземе отношение по въпроса с генномодифицираните храни и ще успеем ли да се преборим с тяхното съществуване поне у нас, а Невена Цонева ще обсъжда с Орлин странни неща, които хората вършат от любов. Невена обеща да изпълни за всички зрители на PRO.BG песента „Дельова мама”, която е специален поздрав и за целия екип на „Точно така”.

Сред основните гости в предаването ще са и Пижо и Пенда. Те ще бъдат създадени от ръцете на Коцето Калки, Нети и Кали. Заедно с Орлин гостите ще си говорят за българските традициите, как те се празнуват у нас и къде е тяхното място в живота и културата на българите.

Точно така стартира на 1 март от 17:30 часа, само PRO.BG

 
По темата: ,