Сашка Васева си мачка гърдите, за да нахрани децата – „Горещо“

Тайните на Сашка Васева

Тази събота, 21 април от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е легендата на поп-фолка Сашка Васева, която съвсем наскоро отново скандализира със свое еротично клипче в интернет.

“Ако ме питаш защо съм го направила – направила съм го за пари!” – признава Сашка и разказва как се е родила идеята за клипа.

Фолк фурията признава, че е ексхибиционист и обича да се показва и го е направила почти на шега – в джипа си, преди участие, пред един университет.

Оказва се, че след пусканете му в мрежата, графикът й за участия се препълва. – “Заради толкова елементарно клипче! Да бъдеш актуален – ако трябва в моята кариера да го правя по законите, които наложиха фирмите, е да си платя за един много скъп клип с много скъпи режисьори, който излиза над десет хиляди лева. Такива пари аз нямам!… Нямам телевизия, нямам клипове – не мога да си позволя скъпия клип и, тъй като съм изобретателна, го направих. И ефектът върху мъжката аудитория… Аз не мога по друг начин да оцелявам – трябва да имам участия, защото гледам две деца!”.

Сашка признава, че клипът става много популярен и в Македония, където тя рекламира вибратори. “Мъжете мислят, че съм много перверзна и това ги привлича по някакъв начин. И перверзна, и извратена, и нимфоманка са ме писали във вестниците… А всъщност – не съм! Аз имам нужда да бъда обучавана в любовта…” – признава Сашка и разкрива, че е започнала сексуалния си живот на 21-годишна възраст и то само защото всички й се присмивали и тя искала да премахне това бреме.

Сашка говори и една от най-големите драми в живота си – смъртта на брат й, последствията върху родителите й, върху брака и дъщеря й.

„Горещо”, събота, 21 април 2012г., 22:00 часа, Нова телевизия

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,