Сашо Диков и Аня Пенчева разплакаха Петя Дикова – видео

„В интерес на предаването и на дъщеря ни е най-добре ти да говориш повече, а аз да мълча“. Така започна диалога по Би Ти Ви между Аня Пенчева и Сашо Диков, които за първи път дават съвместно интервю, откакто са разделени.

Щерката им Петя Дикова беше журналистът, който задаваше въпросите на майка си и баща си.

Диков призна, че никога досега не е давал интервю с бившата си съпруга, защото не обича тази показност. „С майка ти се запознахме на последната седалка на автобуса от София за Троян. Тя все още е най-красивата и най-талантливата“, закачливо подметна легендарният журналист.

След това Сашо даде думата на бившата си половинка. „Не си спомням точно кой от нас двамата направи първата стъпка за сближаването, но знам, че като съобщихме на Радой Ралин, че ще се женим, той каза на Сашо: „Абе на теб като ти се пие мляко, крава ли си купуваш?“, заразказва актрисата.

И продължи: „Сашо ми предложи брак в много инфарктен момент. Бях в болница и тъкмо бях направила аборт, а след това ми съобщиха кошмарната новина, че може да нямам никога деца. След това излязох от стаята и баща ти ме попита дали искам да се омъжа за него“.

След този разказ Петя Дикова не издържа и се разплака.

Диков веднага разведри обстановката като си призна, че не помни първата целувка с Аня Пенчева. „Затова пък си спомням първото друго нещо“, похвали се журналистът.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК