Сашо Диков разкрива истини за Ахмет Емин при Цветанка Ризова

„На 4 очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17:45 ч.
Има ли октопод в енергетиката, икономиката и политиката?

Лидерът на СДС Мартин Димитров ще гостува на Цветанка Ризова тази неделя. Защо Димитров говори за октопод в енергетиката и защо нарича щедрата руска помощ „сиренце“ в капана за правителството? Има ли раздор в „синята” коалиция и каква е оценката на Мартин Димитров за работата на правителствения екип  у нас?

В предаването ще участва и министърът на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков. Има ли  разнобой в кабинета по проекта за втора атомна електроцентрала? С какви пари ще се строи „Белене“? Как ще се гарантира енергийната независимост на страната ни? Как ще продължи битката на правителството срещу кризата и обедняването?

За финал: Журналистът Сашо Диков за най-разтърсващото самоубийство в българската политика. Имал ли е тайни Ахмед Емин? Има ли данни, че е бил агент на службите? Има ли основания тезата, че Емин е трябвало да убие лидера на ДПС? Ще научим ли някога истината за смъртта на човека, когото Ахмед Доган нарече „мъжка секретарка“ и чиято смърт властите разследваха с посмъртни психопортрети?