Сашо „масажира“ блондински мозъчни гънки – в събота по PRO.BG

Блондинки изпитват университетски преподавател в „Надхитри блондинките” по PRO.BG

Миа Сантова за втори път се изправя срещу участник като ТОП Блондинка

32-годишен преподавател по PR в НБУ и СУ и служител в отдел „Маркетинг и ПР” в голяма банка е петият престрашил се мъж да се изправи срещу 50 блондинки тази събота, 5 декември, по PRO.BG.

Александър Христов е възпитаник на Руската гимназия, завършва Международни икономически отношения и е доктор по журналистика. Автор е на множество статии, преводи и публикации. Обиколил е Балканския полуостров на мотор. Мечтае да пропътува на мотор и разстоянието от София до Лондон. Има дъщеря на две години.

Сашо е любимец на студентите си, но бързо се превърна и в любимец на блондинките, които в негова чест бяха облечени като колежанки.

И въпреки че в учебните часове Александър прилага нестандартни методи, т.е. използва ролеви игри, той остана приятно изненадан и развеселен от „лолитското” поведение на русокосите дами, които дадоха всичко от себе си да отвлекат вниманието му от играта.

Въпреки многобройните провокации най-вече от Патриция Кирилова, която разясни на участника, че любимата тема за разговор на блондинките е секс, Милка Георгиева, която сподели, че е най-добра в доенето на „животни” и Олга Ускова, в ролята на заместник ректор, която призна в студиото, че Сашо е един от най-силните и мъжествени представители на българския мъж, Александър запази самообладание, не отговори само на един въпрос от първи кръг и натрупа за втория  джакпот от 6 950лв.

За съжаление той не успя да отстрани ТОП Блондинката Миа Сантова, която защити отново честта на русокосите дами и не позволи на играча да удвои джакпота си. Ето как Александър се оказа само с 6 950лв. в джакпота и общо 21 блондинки, срещу които да се изправи в „Рулетката на блондинките”.

И така, резултатът до този момент между участници и блондинки е 2:2. Изразено в сума двама играчи са „измъкнали” от дамите 19 450лв., а блондинките са спечелили едва 14 100лв.

В чия сметка ще отидат тези 6 950лв., ще успее ли Сашо да отговори на въпроса „Кой изпълнява песента „Животът в розово” и да елиминира останалите на финала 3 блондинки – Миа Сантова, Мариам Саид и Мел ще стане ясно на зрителите на PRO.BG тази събота, 5 декември, от 19.45ч.