Състезание по надяждане с пица в парка – включете се!

Националният отбор по ръгби се изправя срещу балерините от Софийската опера и балет в надяждане с пица

Тази неделя, 22 април от 12:00 часа в Южния парк в София ще се проведе невиждан „спортен“ двубой, организиран от популярна верига пицарии. Момчетата от националния отбор по ръгби, които на 28 април излизат в решителен двубой срещу Кипър ще направят своята неделна тренировка срещу балерините от Софийската опера и балет (СОБ), които от своя страна ще се готвят за финалните си два спектакъла на „Американски балет за България 2“ на 28 и 29 април.

Състезанията ще бъдат три на брой, а краен победител ще бъде отборът успял да вземе поне две победи. При евентуално равенство, нещо невиждано в подобен род двубои, ще се играе блиц мач за решаване на победителя.

Рефер на двубоите ще бъде Ники Кънчев, а всички любители на пицата също ще могат да се включат и да премерят сили в бързото ядене. Състезанията ще се провеждат в часовете – 12:00, 13:00 и 14:00 часа на входа на парка откъм бул. Витоша.

Дали здравите момчета свикнали както на тежки натоварвания, така и на тежки софри ще успеят да преборят момичетата известни с постоянните си диети и поддържане на перфектна фигура, ще стане ясно само тази неделя от 12:00 часа в Южния парк.

 
По темата: