Саундтръкът към „Железният човек 2“ стъпва у нас – ела на парти!

Iron Man 2 – парти за премиерата на албума

На 8 май (събота) 2010, само шест дни преди AC/DC да разтърсят България, Вирджиния Рекърдс и рок клуб Angel Heart ще представят на официално парти новия диск на австралийските титани – саундтрак към филма „Iron Man 2“! По време на събитието, което музикално ще бъде ръководено от М.О.S. Krindo и V.T., албумът ще се продава на промоционална цена. На голяма видео стена ще се прожектират кадри от филма и концерти на рок легендите. Всички посетители ще имат шанс да спечелят чрез томбола: три компактдиска AC/DC “Iron Man 2” от Вирджиния Рекърдс/ Sony Music, както и билети за филма от разпространителите Silverscreen.

Начало: 20.00 часа

Вход: 5 лв.

Нека заедно отброим оставащите часове до нашия звезден миг – AC/DC за първи път в България!

Инфо за филма:

Блокбъстърът „Железният човек 2“ е по кината у нас от 30 април 2010. Битките между доброто и злото продължават! Целият свят знае, че Тони Старк е човекът зад (или по-точно в) Железният човек, който става причина за умиротворяването на доста горещи точки по всички краища на света. Хората го обожават, но правителството на Съединените щати и завистливият бизнесмен и индустриалец Джъстин Хамър не са доволни от факта, че Старк не желае да сподели технологията с тях и се опитват да се доберат до костюма му. Благодарение на острия си, хаплив език, Тони Старк успява да излезе от ситуацията, само за да се изправи пред нов проблем – Иван Ванко, движен от личен мотив руски физик психопат, който е готов на всичко, за да го унищожи. На всичкото отгоре, Старк е изправен и пред сериозен физически проблем, който може да сложи край на живота му.

Инфо за саундтрака:

Най-здравият саундтрак на годината безспорно ще е към филма „Iron Man 2“ и това ще е така благодарение на парчетата на AC/DC. Албумът на австралийските рокаджии включва 15 легендарни класики, а именно:

1. Shoot to Thrill

2. Rock ‘N’ Roll Damnation

3. Guns for Hire

4. Cold Hearted Man

5. Back in Black

6. Thunderstruck

7. If You Want Blood (You’ve Got It)

8. Evil Walks

9. T.N.T.

10. Hell Ain’t a Bad Place to Be

11. Have a Drink on Me

12. The Razor’s Edge

13. Let There Be Rock

14. War Machine

15. Highway to Hell

В музикалните магазини от 19 април 2010. AC/DC “Iron Man 2” излиза на българския музкален пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment с медийната сила на радио Z-Rock.

Ако обичате музиката – търсете оригинала!

http://www.virginiarecords.com

http://www.myspace.com/clubangelheart

AC/DC Shoot to Thrill (with Iron Man 2 footage!)

 
По темата: