Съученици погребаха Наско от X Factor от завист

Талантът от ефира на Нова получавал женското внимание и правото да отсъства от училище, а това не се нравело на мнозина

Жестока гавра си спретнаха съученици на 16-годишния Атанас Колев, който е един от участниците в музикалното шоу „Х Фактор“. За него се твърди, че най-вероятно ще стигне до финал, а като нищо да грабне и голямата награда. Въпреки че Наско е един от любимците на публиката, оказва се, че младежът си е натрупал и немалко врагове. И причината за това е неособено трудна за разгадаване – младежът станал твърде популярен в школото си и всички момичета му се лепели, което подразнили момчетиите в училище. Наско пък хич не си поплювал и чисто по тийнейджърски флиртувал с голяма част от девойките, които въздишат по него. Заради него, не една или две връзки се развалили и така Колев предизвикал гнева на останалите момчета в училище.

Те го заплашили, че ако продължава да им краде момичетата, като нищо някой ден родителите му да го намерят забутан в някоя тъмна уличка. Според приятели на Наско, той се държал доста надуто и самоуверено и с това дразнел още повече останалите пубери. Колкото повече продължавал напред, толкова повече наглеел в час. Учителите позволявали на Наско да прави, каквото си иска – да идва без домашни, да закъснява за час, да си тръгва по-рано. Докато останалите обирали яко пешкира. Затова и една група момчета решили да пуснат некролог на Наско, за да го предупредят, че трябва малко да се освести, иначе скоро щял да съжалява.

Потресени от жестокостта на неизвестните извършители, потребители в мрежата не спират да се възмущават от зверската и недопустима постъпка. Некрологът на Наско бе качен и в личната му страница във Фейсбук, откъдето призоваха да бъдат прекратени подобни изцепки, граничещи със садизъм. Може да не харесваш някого като човек или изпълнител, но това вече е прекалено, написаха поддържащите страницата на чаровния варненец.

Наско за некролога: Засрамете се!

Колкото повече ме обичат, толкова повече ме и мразят, обяви младежът

На тези, които ми направиха некролог, ще им кажа да се засрамят. Това заяви часове по-късно от сцената на X Factor младият певец Атанас Колев – Наско.

Наско обясни, че е на 16 години и е станал на „миш-маш”, понеже пътувал всеки ден, за да се изявява в шоуто. „Как ли ще се чувстват техните майки и бащи, ако видят некролог с децата си”, попита тинейджърът.

За първи път съм на сцена и разбрах, че колкото повече те обичат, толкова повече те и мразят, каза още философски Наско.

Инфо: VsekiDen.com и агенция ПИК

 
По темата: