Съвети от Мирослава Кадурина и Боуен терапия по БНТ

Училище по танци в „Денят отблизо” с Мария

В навечерието на коледно-новогодишните празници предаването „Денят отблизо” с Мария по БНТ ще въведе зрителите в тайните на чарлстон, буги-вуги, рок енд рол и джайв. През следващата седмица на гости на водещата Мария Андонова ще бъдат професионални учители, които ще демонстрират нагледно стъпки от популярни модерни и ретро танци.

Понеделник в предаването:

– Най-точната астрологична прогноза от Хули Леонис за тази седмица

– Влез във форма! Училището по танци отваря врати

– Защо Юлиян Вергов и Диляна Попова се гонят из лозята на залез слънце

– Група „Айс криим“ и как се справят с предизвикателствата, подготвени от екипа на предаването

– Още за коледната елха – къде и как се заражда идеята

– В рубриката „Часът на здравето“ нутрициологът Надя Петрова демонстрира уникални рецепти с кленов сироп и обяснява защо той е в топ три на световните диети

– В „Училище по взаимоотношения“ психологът Ани Владимирова съветва как и след 45 години да изпитвате удоволствие от живота

Гледай видео запис от предаването онлайн

Интериорният дизайнер Кирил Станев ще гостува в няколко поредни издания с практични съвети за дома, а Ева Кикерезова ще надникне в кухнята на прочутите в рубриката си „Известните отблизо”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В сряда и четвъртък гост на Мария ще бъде певицата Джина Стоева, която ще разкрие как поддържа фигурата си, а доц. Мирослава Кадурина ще посъветва дамите как да се разкрасят за празниците.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В рубриката „Часът на здравето” в четвъртък темата е актуалната напоследък Боуен терапия, за която ще разкаже световноизвестният рехабилитатор Исак Фридман.

Гледай видео запис от предаването онлайн

„Денят отблизо” с Мария продължава и с коледните изненади за зрителите, като всеки ден зрител ще печели подарък от коледната томбола. Тегленето на наградите ще продължи до 26 декември, като всеки участник може да спечели билети за опера, театър или оперета, процедури за разкрасяване, изготвяне на личен хороскоп за 2014 г., както и професионално заснемане на фотосесия.

Гледайте „Денят отблизо” с Мария всеки делничен ден от 10:10 до 11:30 ч.