Съвети за пролетни грижи за ръцете и лицето

„Добро утро с БНТ2” от Варна

Темата на сутрешния блок на БНТ2 утре е “Пролетните грижи за косата, ръцете и лицето”. Гости в студио са Ася Димитрова – фризьор, Божидара Мавродиева с двете си дъщерички – близначките Яна и Сабина /на 8 г./ В преки включвания от студио за красота ще научим практични съвети за пролетните грижи за ръцете и лицето, а репортерът Мариана Малева ще експериментира върху себе си как действат съветите.

Зрителите ще научат интересната история на индийката Жинал Шах. От няколко години тя живее и работи във Варна. Жинал ще разкаже как в Индия жените се грижат за косите и ръцете си, а както е известно, те винаги изглеждат прекрасни.

С репортаж от дома на актрисата Грациела Бъчварова зрителите ще научат как тя, въпреки годините си, продължава да изглежда добре и достолепно. А астрологът Кирил Стойчев ще посъветва кои дни през месец май са подходящи за промяна на прическата.

„Добро утро с БНТ2” е едночасовият сутрешен блок на БНТ2, който се излъчва всеки делничен ден от 9.00 до 10.00 часа на живо от четирите регионални центрове – Благоевград, Русе, Варна, Пловдив.

Гледай видео запис от предаването онлайн